Huis Kopen Krommenie: Van Diepen Aankoopmakelaar staat voor je klaar!

Welkom bij Van Diepen Aankoopmakelaar, dé specialist in het aankopen van huizen in de regio Krommenie. Ben je op zoek naar een nieuw thuis en wil je professioneel advies en begeleiding? Zoek niet verder! Patrick van Diepen en zijn toegewijde team staan voor je klaar om je door het hele aankoopproces te loodsen.

Van Diepen. Dé aankoopmakelaar in Westzaan en omgeving!

Het dorp Westzaan bestaat uit een dorplint welke de polder Westzaan in twee delen splitst.

De Kerkbuurt, Weiver en Middel zijn gelegen aan de noordzijde van het dorp en de J.J. Allanstraat vormt de verbinding naar het Zuideinde. De meeste uitbreidingen hebben daar plaatsgevonden en vanuit het Zuideinde is een goede ontsluiting naar o.a. Zaandam aanwezig.

Kenmerkend voor Westzaan zijn o.a. ‘t Reghthuys en de verschillende molens die nog aanwezig zijn. In de Kerkbuurt zijn ook de meeste voorzieningen gelegen zoals supermarkt, basisschool, sportclubs en kinderopvang.

Van Diepen Aankoopmakelaar is de enige makelaar in de regio die echt gespecialiseerd is in het aankopen van woningen. Het vertrouwde gezicht is Patrick van Diepen die samen met het team kopers adviseert bij de aankoop van een nieuwe woning.

Gratis woningaanbod

Waarom een huis kopen in Krommenie?

Overweeg je de aankoop van een nieuw huis en ben je nog aan het twijfelen over de locatie? Krommenie, met zijn unieke charme en diverse voordelen, is een dorp dat serieus in overweging moet worden genomen. Hier zijn enkele redenen waarom je een huis zou moeten kopen in Krommenie:

1. Dorpse sfeer met stedelijke nabijheid:

Krommenie biedt de perfecte combinatie van een rustige dorpsatmosfeer en de nabijheid van stedelijke voorzieningen. Je kunt genieten van de pittoreske omgeving van het dorp terwijl je toch snel toegang hebt tot nabijgelegen steden zoals Amsterdam en Haarlem. Voor wie zoekt naar een vredige woonomgeving zonder de opoffering van stedelijke gemakken, is Krommenie een ideale keuze.

2. Historische erfgoed en architectuur:

Het dorp heeft een rijk historisch erfgoed, dat te zien is in de karakteristieke architectuur van de huizen en gebouwen. Wonen in Krommenie betekent omringd zijn door geschiedenis en genieten van de unieke esthetiek van historische panden. Dit draagt bij aan de charme van de woonomgeving.

3. Natuurlijke schoonheid en groene omgeving:

Krommenie is omgeven door een groene omgeving en natuurlijke schoonheid. Met parken, wandel- en fietspaden in overvloed, biedt het dorp een ideale setting voor liefhebbers van buitenactiviteiten. De groene omgeving draagt bij aan een gezonde en ontspannen levensstijl.

4. Goede bereikbaarheid en infrastructuur:

Het dorp geniet van een gunstige locatie met goede bereikbaarheid via de snelwegen en het openbaar vervoer. Of je nu met de auto naar Amsterdam wilt reizen of de trein naar andere steden wilt nemen, de infrastructuur in en rondom Krommenie maakt het eenvoudig om te pendelen en te reizen.

5. Gemeenschapsgevoel en voorzieningen:

Krommenie staat bekend om zijn sterk gemeenschapsgevoel. Lokale evenementen, markten en actieve buurtinitiatieven dragen bij aan een hechte gemeenschapssfeer. Daarnaast biedt het dorp diverse voorzieningen zoals scholen, winkels en recreatieve faciliteiten, waardoor het een aantrekkelijke plek is voor gezinnen en mensen op zoek naar een gezellige levensstijl.

Kortom, het kopen van een huis in Krommenie biedt niet alleen een unieke mix van geschiedenis en modern wonen, maar ook toegang tot een groene omgeving, goede bereikbaarheid, een sterk gemeenschapsgevoel en diverse voorzieningen.

Gratis woningaanbod

Waarom Van Diepen Aankoopmakelaar voor het aankopen van je nieuwe huis in Krommenie?

1. We doen alleen aankoopadvies en -begeleiding

Van Diepen Aankoopmakelaar heeft zich gespecialiseerd in het aankopen van woningen in Krommenie en kan zich daar dan ook volledig op richten. In tegenstelling tot een full-service makelaarskantoor. Die moeten hun aandacht verdelen over verschillende zaken zoals verkoop, verhuur, en nieuwbouw.

Kortom, Van Diepen Aankoopmakelaar steekt altijd al zijn energie in jouw opdracht.

1. We doen alleen aankoopadvies en -begeleiding

Van Diepen Aankoopmakelaar heeft zich gespecialiseerd in het aankopen van woningen in Westzaan en kan zich daar dan ook volledig op richten. In tegenstelling tot een full-service makelaarskantoor. Die moeten hun aandacht verdelen over verschillende zaken zoals verkoop, verhuur, en nieuwbouw.

Kortom, Van Diepen Aankoopmakelaar steekt altijd al zijn energie in jouw opdracht.

2. We blijven eerlijk (ook als je ‘t niet wilt horen)

Bij Van Diepen Aankoopmakelaar ligt de lat hoog. Wij zetten net dat stapje extra, graven we net een beetje dieper. Dit merk je aan onze werkwijze. Uiteraard door onze persoonlijke benadering maar ook door wat we opleveren.

Soms zijn we lastig en zeggen we de dingen zoals ze zijn. Ook als je tegen beter weten in straal verliefd bent op een huis in Krommenie. Dan halen we de roze bril gewoon even van je neus.

2. We blijven eerlijk (ook als je ‘t niet wilt horen)

Bij Van Diepen Aankoopmakelaar ligt de lat hoog. Wij zetten net dat stapje extra, graven we net een beetje dieper. Dit merk je aan onze werkwijze. Uiteraard door onze persoonlijke benadering maar ook door wat we opleveren.

Soms zijn we lastig en zeggen we de dingen zoals ze zijn. Ook als je tegen beter weten in straal verliefd bent op een huis in Westzaan. Dan halen we de roze bril gewoon even van je neus.

3. Eén aanspreekpunt met kennis van zaken

Met Van Diepen Aankoopmakelaar heb je een gedreven, door de wol geverfde, register makelaar die lid is van de NVM. Een vakkundige specialist die alleen jouw belangen behartigt! Van je eerste telefoontje tot en met je handtekening bij de notaris.

3. Eén aanspreekpunt met kennis van zaken

Met Van Diepen Aankoopmakelaar heb je een gedreven, door de wol geverfde, register makelaar die lid is van de NVM. Een vakkundige specialist die alleen jouw belangen behartigt! Van je eerste telefoontje tot en met je handtekening bij de notaris.

  Meer informatie?

  Vul onderstaand formulier in. Dan helpen we je graag verder!

  Recent aangekocht in Wormer

  Taxatie van je nieuwe huis in Krommenie

  Naast het fungeren als regionale aankoopmakelaar in Krommenie, fungeert Van Diepen Aankoopmakelaar ook als geregistreerd woning taxateur in Krommenie en omstreken. Je kunt je (nieuwe) huis in Krommenie dus ook laten taxeren door Van Diepen. Als taxateur zijn wij aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Hierdoor kunnen wij gevalideerde taxatierapporten leveren.

  4 Redenen om een Taxatie van je huis in Krommenie te Laten Uitvoeren:

  1. Verkrijgen van een hypotheek bij Aankoop:

  Heb je een nieuw huis in Krommenie op het oog? Een gevalideerd taxatierapport is essentieel voor het verkrijgen van een hypotheek. Onze onafhankelijke taxateurs zorgen voor een helder inzicht in de marktwaarde van de woning.

  2. Besparen op Hypotheeklasten:

  Is je huis in Krommenie in waarde gestegen? Overweeg een taxatie om mogelijk in een lagere risicoklasse te belanden en zo je rentepercentage te verlagen. Een besparing op je maandlasten is binnen handbereik!

  3. Meefinancieren van verbouwingen:

  Van funderingsherstel tot een nieuwe badkamer, financier je verbouwing door de waardestijging mee te nemen in je hypotheek. Onze taxateurs berekenen nauwkeurig de marktwaarde na verbouwing, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

  4. Verduurzaming van je huis in Krommenie:

  Denk je aan het plaatsen van zonnepanelen of isolatie? Vraag een financiering aan en laat je huis in Krommenie taxeren. Ontvang inzicht in mogelijke energiebesparende maatregelen en ontdek of een deel van de kosten meegefinancierd kan worden in je hypotheek.

  Stappenplan voor een soepele taxatie van je huis in Krommenie:

  1. Aanmelding:

  Vraag eenvoudig je taxatierapport aan via de link. Na invulling ontvang je een e-mail ter bevestiging. Aanvragen taxatie bij het NWWI

  2. Inplannen Afspraak:

  We nemen contact op om de inspectie van je woning in te plannen. Als de woning elders te koop staat, nemen we direct contact op met de betreffende makelaar.

  3. Inspectie van de Woning:

  Onze interne en externe inspectie omvat het opnemen en fotograferen van de woning, evaluatie van onderhoudstoestand, beoordeling van duurzame installaties en het meten van de woning.

  4. Uitwerking van het Rapport:

  Na de inspectie werken we op kantoor het rapport verder uit. We onderzoeken recent verkochte vergelijkbare woningen en onderbouwen de waarde met heldere referenties.

  5. Validatie door NWWI:

  Het rapport wordt ter validatie aangeboden bij het NWWI, waar het wordt beoordeeld op kwaliteitseisen.

  6. Afronding:

  Na goedkeuring door het NWWI ontvang je het ondertekende rapport. Je kunt het direct doorsturen naar de bank/tussenpersoon of downloaden. De factuur is onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar.

  Kortom, bij Van Diepen Aankoopmakelaar staan we voor je klaar, niet alleen tijdens de aankoop van je droomwoning in Krommenie, maar ook bij het taxeren van je huidige of nieuwe woning. Schakel ons in voor betrouwbaar advies en begeleiding op maat!

  Maak een vrijblijvende afspraak

  Waarom Van Diepen Aankoopmakelaar inschakelen

  Je eigen adviseur tijdens de aankoop van een nieuwe woning
  Focus op de aankoopbegeleiding en taxaties van woningen
  Kwaliteit- en service gericht
  Eén aanspreekpunt met kennis van zaken
  De enige onafhankelijke aankoopmakelaar in de regio!

  Waarom Van Diepen Aankoopmakelaar inschakelen

  Je eigen adviseur tijdens de aankoop van een nieuwe woning
  Focus op de aankoopbegeleiding en taxaties van woningen
  Kwaliteit- en service gericht
  Eén aanspreekpunt met kennis van zaken
  De enige onafhankelijke aankoopmakelaar in Zaandam!

  Huis kopen in een andere stad of dorp in de Zaanstreek?

  AssendelftKoog aan de ZaanKrommenieWestzaanWormerWormerveerZaandamZaandijk

  Call Now Button