De geluksdruif

Het jaar 2018 ligt inmiddels achter ons. De oliebollen zijn op, net als de champagne. Ik kijk terug op een mooie jaarafsluiting, omringd met vrienden en familie. De jackpot van de oudejaarsloterij is net niet op ons lot gevallen, maar dat deert niet. Wij hebben namelijk om middernacht bij iedere klokslag één druif gegeten, volgens echte Spaanse traditie, en dat staat garant voor 12 maanden lang geluk. Met ons gaat het dus helemaal goed komen in 2019!

12 maanden geluk

Het belangrijkste voor komend jaar hebben we dus al geregeld. 12 maanden geluk is in the pocket! Hoeveel goede voornemens heb je dan nog nodig? Niet zoveel zou je zeggen, maar toch.. Net als de gemiddelde Nederlander heb ik ook oersaaie en enorm voor de hand liggende intenties mijn leven te beteren. In de volksmond ook wel bekend als: meer bewegen en gezonder eten. En oh ja, vroeger naar bed staat eveneens op mijn lijstje.

Intenties

Vorig jaar is een hectisch jaar geweest en van sporten is echt veel te weinig gekomen. Om die reden heb ik, om de koe maar bij de horens te vatten, eind vorig jaar al een afspraak ingepland bij de sportschool. En volgende week is het zover. Volgende week bespreek ik tijdens het intakegesprek mijn doelen en maken we een plan hoe ik mijn doelen ook daadwerkelijk ga halen. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan.

Nog meer doelen

Los van het feit dat ik er zin in heb om aan de slag te gaan om een fittere versie van mijzelf te creëren, kijk ik ook als Aankoopmakelaar en taxateur uit naar 2019. Vorig jaar heb ik met veel plezier klanten geadviseerd en mooie opdrachten afgerond en ik ga ervan uit dat 2019 net zo’n mooi en interessant jaar wordt! En natuurlijk stel ik mijzelf ook zakelijk doelen. En laat ik mijn gedachten gaan over de marktontwikkelingen en de kansen en bedreigingen die ik zie. Ik vind het heerlijk om met mijn vak bezig te zijn, plannen te maken en doelen te realiseren. Zowel voor mij persoonlijk, zakelijk, maar ook voor mijn klanten.

Dus .. let’s get started!
En wie weet kom ik je wel tegen in de sportschool? Mijn sportschool is in Wormer 😊

Related Post