De huizen-love-doctor

De commercie kondigt HET al ruimschoots van tevoren aan. De roze harten versieren menig winkelruit en ook de prijzen van de rode rozen stijgen gestaag tot een hoogtepunt. Tis natuurlijk gewoon een kwestie van vraag en aanbod. Tis bijna Valentijnsdag. Mocht het geheel je ontgaan zijn mannen en vrouwen van Zaanstad, Valentijnsdag valt dit jaar op 14 februari. Zet maar vast in je agenda!

Anonieme verrassing?

Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. Aldus Wikipedia. Oké, het is dus helder wat we moeten doen. Geen gedoe meer om een anonieme geliefde te verrassen met een romantisch gedicht. Een bloemetje voor je partner is tegenwoordig ook prima. Echter, naar verluidt daalt het aantal Nederlanders dat ‘iets’ aan Valentijnsdag doet ieder jaar een paar procent-puntjes. Wat moeten we dan toch doen op 14 februari?!

Verliefd op een huis

Ik stel voor om dan je liefde uit te spreken voor een woning! Hoe leuk is dat? Oriënteer je op Funda, in de omgeving of bij een verkoopmakelaar en ga op zoek naar de ‘klik’. En verschillende afspraakjes maken met verschillende partijen is gewoon geoorloofd! Sterker nog, meer dan aan te raden! Loop eens rond in de potentiële nieuwe buurt. Hoe voelt dat? En als je door het huis loopt, voel je dan de vlinders in je buik?

Roze bril

Natuurlijk houd ik ervan om met verliefde stellen mee te gaan tijdens de bezichtiging. Maar pas op, er loert ook gevaar! Het gevaar van de roze bril. Want, we weten allemaal, liefde maakt ook blind. Ik ben erbij om de liefde wat te temperen, of althans, de vonken niet te laten spatten in het bijzijn van de verkopend makelaar 😊. Verliefd zijn mag, maar wel met de voetjes op de vloer. En als de liefde wederzijds is en de deal in een overeenkomst wordt vastgelegd, begeleid ik dat ook. Het is als een huwelijk. Een langtijdse verbinding tussen jou en het nieuwe huis. Eigenlijk voel ik mij als Aankoopmakelaar, af en toe ook een beetje een trouwambtenaar!
Dus als je wat leuks ziet.. je weet wie je moet bellen. Patrick, de huizen-love-doctor 😊

Groeten Patrick,

Van Diepen Aankoopmakelaar
075-6414639
info@vandiepenaankoopmakelaar.nl

Related Post