Verbinding

Bij het kopen van een huis gaat het niet alleen om de tastbare en feitelijke aspecten, maar vooral om hoe het huis voelt. Dat merk je al bij de eerste bezichtiging, soms al op het moment dat je door de straat loopt. Op papier kan het huis helemaal voldoen aan jouw wensen en eisen, maar toch…er knaagt iets. Een niet te omschrijven gevoel. En die abstracte strijd, gevoerd tussen hoofd en (onder)buik maakt het niet altijd even makkelijk. Ik zie het maar zo; je bent op zoek bent verbinding. De verbinding tussen jou en het huis.

Van huis naar thuis

Zodra je je handtekening hebt gezet bij de notaris, ben je de trotse eigenaar van je nieuwe huis. Maar daarmee is het niet direct jouw ‘plek’. Hoe maak je nu van je huis ook je thuis? Bij het (her)inrichten van je interieur komt heel wat kijken en, eerlijk is eerlijk, ik ben tot de conclusie gekomen dat ik andere talenten bezit ?. Warmte, samenhang en een personal touch in je interieur aanbrengen, is lastiger dan het lijkt.

Interieuradvies

Dus in het kader van ‘ieder zijn vak’, heb ik mij onlangs zelf laten adviseren door een interieurstyliste. In plaats van een verzameling losse elementen, ligt er nu een ontwerp waarin verbinding centraal staat. De verbinding tussen ons interieur en onszelf. Een ontwerp waarin de Van Diepens zich herkennen én thuis voelen. Met verrassende ideeën en slim gebruik van kleur, materiaal en verlichting is rust en samenhang aangebracht tussen de verschillende ruimtes. Dat zou ik zelf echt niet op deze wijze voor elkaar gekregen hebben.

Praktisch

Er ligt nu dus een ontwerp voor inrichting compleet met kleur- en materiaaladvies. Van vloer tot gordijnen tot verlichting. En door hergebruik van (een deel van) onze bestaande meubels, kunnen wij gefaseerd toewerken naar het eindresultaat. Er is zelfs een overzicht waar wat te koop is en voor hoeveel. Lekker praktisch, daar houd ik van! En het scheelt ook nog eens úren slenteren door shopping malls….Blijer kun je mij niet maken.

Groeten Patrick
Van Diepen Aankoopmakelaar
075-6414639
info@vandiepenaankoopmakelaar.nl

Related Post